Tips voor jouw project

 • Stel jullie vraag aan de Artcadia-experts

  1035 keer bekeken

  Heb je een inhoudelijk vraag over mobiliteit, water, milieu & ruimte of gebouwen? Misschien kunnen de Artcadia-experts je helpen! 

  Hoe? Mail je vraag naar artcadia@knhm.nl. Zorg ervoor dat je vraag zo duidelijk mogelijk is gesteld en vermeld erbij voor welk thema deze vraag is. 

     

 • Trouw.nl: Hoe ziet Amsterdam eruit in 2030?

  82 keer bekeken

  Amsterdam wil in 2030 alleen nog maar elektrisch vervoer toestaan. Experts, een ondernemer en een bewoonster voorspellen hoe de stad er dan uitziet en hoe we er voortbewegen. Lees meer op www.trouw.nl

 • Instagrammer fetching_tigerss: Hoe bewerk je een foto?

  695 keer bekeken

  Ze heeft al meer dan 900.000 volgers op haar Instagramaccount fetching_tigerss. Van de fotoskills van Annegien kun je zeker wat leren! Bekijk in deze video hoe je goed foto's kunt bewerken.

   

 • Trouw.nl: Hoe groot is het afvalprobleem? En is dit op te lossen?

  852 keer bekeken

  Plastic, karton, metaal en voedselresten, zo ver als het oog reikt. De hoeveelheid afval die de mens produceert is nu al nauwelijks meer te verwerken en blijft maar groeien. Maar is hij zich daar wel van bewust? En is het probleem oplosbaar? Lees meer op afval.trouw.nl. 

  Fotojournalist Kadir van Lohuizen fotografeerde voor de krant Trouw afval in zes wereldsteden. Hij beklom immense vuilnisbelten, maar bezocht ook ‘schone’ recyclingcentra.

  Ga naar de website afval.trouw.nl en lees meer over ons afvalprobleem en mogelijke oplossingen. 

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partners

 

 

Facebook