Finale 2014-2015

Het Jan van Brabant College uit Helmond heeft Artcadia 2014-2015 gewonnen! Met hun ontwerp ‘Bouwmaterialen in de toekomst’ hebben de leerlingen de vakjury overtuigd. Binnenkort maken deze winnaars een onvergetelijke reis naar Londen.

De techniek- en kunstwedstrijd Artcadia bestaat uit vier thema’s met ieder een winnaar. Deze groepen hebben een wisseltrofee en een schilderij van Artcadiakunstenaar Jean-Paul Marsman ontvangen.

Het Onze Lieve Vrouwelyceum uit Breda blonk met ‘De Techno-stop’ in de categorie Mobiliteit uit, Het Groene Hart Lyceum uit Alphen aan den Rijn heeft met ‘The Waterdome’ in het thema Water gewonnen en in de categorie Milieu & Ruimte won het Callandlyceum uit Amsterdam.

Benieuwd naar alle finalisten? Bekijk hier de projectgroepen die op 8 april hebben gestreden om de hoofdprijs.

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner


 

Facebook

#artcadia

 

{"tabBasic":{"type":"twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"query","twitterQuery":"artcadia","twitterLanguage":"nl","listIcon":"icon-twitter","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}