Home > FAQ

FAQ

Heb je vragen over Artcadia? Kijk dan eens hieronder bij veelgestelde vragen, wellicht dat je hier antwoorden kan vinden. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan contact op met  KNHM, Margje van Spaendonck of Malou Heidekamp via 026-4455146

Heb je vragen over de techniek of over kunst? Stel deze dan op het vraag en antwoordforum. Dit is een interactieve site waarop de proffessionals van ARCADIS, KNHM en CANON regelmatig kijken om jullie project verder te helpen.

Wanneer kan ik inschrijven?

De inschrijving voor de editie 2016/2017 is gesloten, vanaf mei 2017 kan er weer ingeschreven worden voor de volgende editie. Inschrijven kun je doen via deze website, klik hier voor meer informatie. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over het verdere verloop van de wedstrijd.

Voor wie is de wedstrijd bedoeld?

De wedstrijd is bedoeld voor leerlingen in havo/vwo 2.

Hoe kan ik meedoen?

Wil je meedoen met jouw school? Zorg er dan voor dat je leerkracht jouw school aanmeldt via deze website. Meedoen is gratis en natuurlijk heel erg leerzaam en leuk! De inschrijving voor de editie 2016/2017 is gesloten. Vanaf mei 2017 kan er weer ingeschreven worden voor de volgende editie.

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner


 

Facebook

#artcadia

 

{"tabBasic":{"type":"twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"query","twitterQuery":"artcadia","twitterLanguage":"nl","listIcon":"icon-twitter","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}